Discovery journey bij Beiruti

Hotspot alert! Dit weekend hebben we zo’n geweldig leuke plaats ontdekt: Beiruti in de Voldersstraat. Beiruti laat je kennis maken met Libanees streetfood en het is echt wel de moeite om eens te passeren. Ze zijn doorlopend open en je kan er alles in hun winkel afhalen of bestellen en daar opeten.

Maar wat wij gedaan hebben was nog zoveel leuker! Wij gingen er vrijdagavond eten en dan is er geen menukaart, maar wel een discovery journey. Een journey was het zeker. Je wordt verwelkomt daar de super gastheer Nehme. Hij vertelt je over de Libanese eetcultuur, en zorgt ervoor dat al het heerlijke eten op tafel blijft stromen. Alles wordt in kleine tapas porties geserveerd, waardoor je zoveel dingen kan proeven en leren kennen. En telkens als je denkt dat het gedaan is, komen ze met nog kei lekkere dingen uit de keuken. Het is dus ideaal dat je achteraf ook nog een doggybag mee naar huis mag nemen met wat je niet op kreeg. Beslis je om de restjes niet mee naar huis te nemen, dan zorgen zij ervoor dat het eten aan de daklozen wordt geschonken (love it!).

Ik kan er nog steeds niet van over wat een geweldige ervaring en discovery journey we hebben gehad om de Libanese keuken beter te leren kennen. Een super gezellige setting, een gastheer die zowel grappig, charmant als gepassioneerd door zijn vak is, en echt geweldig eten met liefde gemaakt door zijn vrouw Caroline. We waren zo onder de indruk! Ga dus zeker eens langs bij Beiruti, maar als je echt eens een speciale restaurant ervaring wilt, ga dan vrijdag of zaterdagavond voor de discovery tour. Zoals Nehme het zou zeggen: It is not a dinner you want to miss, trust me.

Veel plezier en laat zeker iets weten als jullie passeren!

Liefs,

Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s