Groenten spreads uit ‘Lekker gesmeerd’

In september woonde ik een hele leuke boekvoorstelling bij van Velt, die hun boek ‘Goed gesmeerd’ op de markt bracht. Het boek bevat leuke recepten van groentenspreads en wilt inspiratie bieden voor op onze boterham! Je kan er per recept terugvinden in welk seizoen je deze kan bereiden en daarnaast moedigen ze ook aan om volop te variëren. Zo is de frigo leeg en ontdek je nieuwe leuke smakencombinaties.

Ik ben ondertussen ook met het boek aan de slag gegaan! Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet altijd veel zin heb om boterhammen te eten, omdat ik het nogal saai vind. Inspiratie is daarom altijd welkom! Ik maakte momenteel 3 spreads, en er staan al 2 andere op mijn lijstje om nog eens uit te proberen. Ik koos voor de champignon walnoten paté, de pastinaak geitenkaas spread en de spinazie citroen humus. Alle drie de gerechten zitten vol smaak, zijn super lekker, en zijn volledig unaniem goedgekeurd!

Ik vind de spreads ook niet alleen lekker op de boterham, maar ook als dip bij een aperitief, en ik gebruikte de champignon walnoten paté eerder ook al om een plaattaart mee te maken! Kortom, het is een boek vol inspiratie, lekkere recepten en het geeft je goesting om er mee aan de slag te gaan! Ik zou zeggen, een aanrader om in huis te halen.

Liefs,

Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s